Werken, kolven en meer momenten zonder baby

Geef je borstvoeding en begin je weer met werken? Of ben je vaker van huis en wil je de productie van moedermelk op peil houden? In deze cursus geven we tips en bespreken we diverse mogelijkheden.

Wij geven in deze bijeenkomst informatie over het opbouwen van een voorraad(je) aan moedermelk. Daarnaast bespreken we de verschillende mogelijkheden om te kolven. Ook komt het bewaren en transporteren van moedermelk aan de orde. Tevens besteden wij aandacht aan het voorkomen van overbelasting en uitputting door de combinatie van werken en kolven. Ook bespreken wij de manier van voeden met de fles of beker. Uiteraard zal er voldoende ruimte zijn om vragen te stellen.

Deze cursus en de cursus “afbouwen en introduceren van oefenhapjes” volgen elkaar op. Hierdoor kun je deze gemakkelijk combineren en op één dag volgen.

De kosten voor de cursus zijn € 20,- p.p.

Agenda

Geen evenementen gevonden!
[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”4.15″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”4.15″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.15″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.15.1″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” use_border_color=”off” global_colors_info=”{}”]

Werken, kolven en meer momenten zonder baby

Geeft u borstvoeding en begint u weer met werken, of bent u vaker van huis en wilt u de productie van moedermelk op peil houden? Wij geven in deze bijeenkomst informatie over het opbouwen van een voorraad(je) aan moedermelk.

Tijdens deze bijeenkomst bespreken we de verschillende mogelijkheden om te kolven. Ook komt het bewaren en transporteren van moedermelk aan de orde. Tevens besteden wij aandacht aan het voorkomen van overbelasting en uitputting door de combinatie van werken-kolven.

Ook bespreken wij de manier van voeden met de fles of beker.

Uiteraard zal er voldoende ruimte zijn om vragen te stellen.

De kosten voor de cursus zijn € 20,- p.p.

Deze cursus en de cursus “afbouwen en introduceren van oefenhapjes” volgen elkaar op qua tijd. Hierdoor kunt u deze gemakkelijk combineren en ze op één dag  volgen.

Geen evenementen gevonden!
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]