Ben je zwanger en op zoek naar kraamzorg in Amsterdam?

Mammae Mia is een kleine en persoonlijke kraamzorg organisatie die u graag wil ondersteunen tijdens deze spannende periode.

Bereikbaarheid

De lactatiekundige is zeven dagen per week bereikbaar voor het telefonisch beantwoorden van vragen voor zowel kraamverzorgenden als cliënten van Mammae Mia.

Indien het nodig is kan de lactatiekundige op verzoek van de ouders binnen 24 uur na aanvraag langskomen aan huis voor een consult. Telefoon nummer: 020 – 6408337

Vergoedingen en tarieven

De meeste verzekeringen vergoeden één of meerdere consulten van de lactatiekundige. Omdat de vergoedingen afhankelijk zijn van de polis is het verstandig om voor het aanvragen van een consult bij je verzekering te infomeren naar de mogelijkheden.

Kijk op de website van de NVL (Nederlandse Vereniging van Lactatiekundigen) voor het overzicht van vergoedingen. www.nvlborstvoeding.nl

Tarieven

Consult aan huis: € 130, – 

Vervolgconsult aan huis: € 80, –

Praktijkconsult: € 95,-

Telefonisch consult: starttarief € 10,- na 10 minuten € 1,- per minuut.

NB: Soms is een antwoord op een korte vraag al voldoende en kunt u hier direct mee verder. Hiervoor berekent de lactatiekundige geen kosten. Blijkt alsnog dat een telefonisch consult of een bezoek aan huis of op de praktijk nodig is, dan plant de lactatiekundige dit direct samen met u in.

Kunnen wij je helpen?

Graag helpen wij je persoonlijk verder!