Borstvoeding; bij de volgende wordt alles anders

Deze borstvoedingsvoorlichting is bedoeld voor zwangeren van een tweede, derde of volgend kindje, bij wie de borstvoeding de eerste keer niet ‘gelukt’ is. Waar is het mis gegaan en kan het nu misschien anders?

De borstvoedingsperiode bij uw eerste kindje liep anders dan gewenst of verwacht. Mogelijk was uw kindje te vroeg geboren of waren er complicaties bij de bevalling. Misschien heeft u pijnklachten ervaren die de productie van moedermelk belemmerden, of voor stress, frustratie en teleurstelling gezorgd hebben.

Dit zijn allemaal mogelijkheden waardoor het geven van borstvoeding moeilijk kan zijn.

Wilt u borstvoeding bij uw volgende kindje weer een kans geven?

In een kleine groep (met alleen vrouwen) bespreken wij mogelijke valkuilen en behandelen uw vragen. We bekijken hoe een herhaling van de borstvoedingsproblemen bij uw eerste kindje voorkomen kunnen worden. Tevens maken we een voedingsplan waar u na de bevalling op terug kunt vallen.

De kosten voor de cursus zijn € 20,- p.p.

Inschrijven

Borstvoeding; bij de volgende wordt alles anders
Beschikbaar Tickets: <span>9 </span>

Bestel voor iedere volwassene apart een ticket. Bij annulering binnen 48 uur voor aanvang zal er geen restitutie volgen.

Het "Borstvoeding; bij de volgende wordt alles anders" ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

17 jun 2024

Tijd

14:00 - 15:30
INSCHRIJVEN
QR code

Kunnen wij je helpen?

Graag helpen wij je persoonlijk verder!